04. december 2015 kl. 00.00
KULTUR: Overvejer du at investere i derivater?
Swaps, renteoptioner og aktiefutures. Derivater er med god grund et rødt investeringsprodukt - det er ikke nemt at gennemskue for den utrænede investor. Ny bog giver dig et grundigt indblik i derivaternes verden.
Af Annette Mors, journalist i Dansk Aktionærforening
Denne side stammer fra vores gamle hjemmeside og kan derfor se lidt underlig ud, mangle billeder etc. Hvis du støder på noget, som gør det svært at læse indholdet, så skriv gerne til webmaster@shareholders.dk

Derivater er et af de mere komplicerede investeringsprodukter, og derfor bør du som investor være rigtig godt klædt på, inden du kaster sig ud i en sådan investering.

Den nye bog "Finansielle Derivater - Anvendelse, prisfastsættelse og risikostyring" af
Jørgen Just Andresen giver dig et grundigt indblik i, hvordan du kan anvende finansielle derivater, hvad enten dit mål er spekulation eller afdækning. 

Bogen viser dig desuden, hvordan du kan måle markedsværdi, hvordan du opgør og styrer risikoen efter de nyeste principper, samt hvilke konsekvenser de lovgivningsmæssige ændringer, der er fulgt i kølvandet på den finansielle krise, har fået for derivatmarkedet.

Bogen, der er udgivet på Djøfs Forlag, henvender sig både til investoren, den studerende og som forberedelse for investeringsrådgivere, der skal certificeres i "røde investeringsprodukter".

Til bogen følger ekstramateriale i form af power point-præsentationer, kontrolspørgsmål, excel-ark og en formelsamling til udregningerne anvendt i bogen.

Læs mere og download ekstramaterialet på forlagets hjemmeside >>Bogen er på 282 sider, prisen er DKK 525,00, og den findes som både trykt bog og som e-bog. Som e-bog har du også mulighed for at købe kapitlerne individuelt.

Køb den trykte udgave af bogen på forlagets hjemmeside her >>

Køb e-bogen (eller de individuelle kapitler) på forlagets hjemmeside her >>

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer