27. november 2015 kl. 00.00
KULTUR: Underholdende bog med nyttig skatteviden
Er der nogle lyse sider ved vores skattesystem - ud over de åbenlyse som ældrepleje, uddannelse og lægehjælp til alle uanset socialgrupper? Ja, fremgår det af en ny bog.
Af Louise Lendal Solhøj, journalist i Dansk Aktionærforening
Denne side stammer fra vores gamle hjemmeside og kan derfor se lidt underlig ud, mangle billeder etc. Hvis du støder på noget, som gør det svært at læse indholdet, så skriv gerne til webmaster@shareholders.dk

Savner du lyspunkter ved det danske skattesystem, så er den nye bog "Skattens lyse sider - Om skattefrihed, skattefradrag og anden nyttig skatteviden", skrevet af Steen Askholt, måske noget for dig?

"Skattens lyse sider" henvender sig - med forlagets ord - til alle, der gerne hurtigt vil være klogere på alle de positive sider af "hverdagens skatteregler" - blandt andet, hvis man er typen, der modtager gaver, frynsegoder, godtgørelser og ejendomsfortjenester.

Askholt tager desuden fat i, hvad der skal til, for at skattepligten ophører ved udrejse af landet.Bogen er udgivet på DJØF's forlag og koster 250 kroner. Læs mere og køb den på forlagets hjemmeside her >>

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer