19. oktober 2015 kl. 00.00
Muligt Volkswagen-søgsmål under vejs
Er du Volkswagen-aktionær? Den tyske aktionærforening DSW undersøger nu mulighederne for et sagsanlæg mod Volkswagen - måske også på vegne af ikke-tyske aktionærer.
Af Annette Mors, journalist i Dansk Aktionærforening
Denne side stammer fra vores gamle hjemmeside og kan derfor se lidt underlig ud, mangle billeder etc. Hvis du støder på noget, som gør det svært at læse indholdet, så skriv gerne til webmaster@shareholders.dk

Miljømyndighederne i USA afslørede midt i september svindel med 11 millioner dieselbiler fra den tyske bilproducent. Rapporter har belyst, at topledelsen var klar over svindlen før den officielle udmelding.

Den tyske aktionærforening DSW mener, at Volkswagen har overtrådt sin pligt til straks at videregive alle oplysninger i forbindelse med sagen, der sendte Volkswagen-aktien ud i et stort kursfald. Foreningen undersøger nu mulighederne for et søgsmål på vegne Volkswagens aktionærer.

Hvad med ikke-tyske aktionærer?
Da svindelsagen ikke er begrænset til kun at påvirke tyske aktionærer, overvejer den europæiske sammenslutning af investorer og brugere af finansielle tjenesteydelser, Better Finance - som både DSW og Dansk Aktionærforening er medlemmer af - aktuelt mulighederne for et eventuelt paneuropæiske sagsanlæg.

I den kommende tid vil DSW og Better Finance forsøge at bestemme omfanget af den skade, som aktionærerne har lidt, og analysere mulighederne for ikke-tyske aktionærer.

Så er du Volkswagen-aktionær, kan du få svar på spørgsmål vedrørende det potentielle sagsanlæg og få yderligere information ved at skrive en mail til DSW på dsw@dsw-info.de

Læs den fulde pressemeddelelse fra Better Finance her >> (engelsk)

 

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer