27. maj 2011 kl. 00.00
Investorpanel: Markant neutral indstilling til aktiemarkedet
Dansk Aktionærforenings panel af erfarne investorer er hverken Bullish eller Bearish for tiden. Godt over halvdelen er neutrale, men derudover er stemningen mest bullish.
Dansk Aktionærforening
Denne side stammer fra vores gamle hjemmeside og kan derfor se lidt underlig ud, mangle billeder etc. Hvis du støder på noget, som gør det svært at læse indholdet, så skriv gerne til webmaster@shareholders.dk

Afdæmpet aktivtitet
For 3 måneder siden viste Dansk Aktionærforenings "Bullish or Bearish" undersøgelse, at der var der en solid tro på en fortsat optur på det danske aktiemarked. Ved dette års anden spørgerunde blandt vores investorpanel, hvor holdningen til markedsudviklingen på kort og lang sigt undersøges, tegner det nuværende billede sig noget anderledes.

En meget afdæmpet forventning med over 50 % neutrale kan tyde på, at en del aktier er ved at miste pusten, men dermed ikke sagt at de er gået i stå. Denne stemning er nemlig kun gældende på kort sigt og optimismen i panelet tager fart igen ved udsigten til det næste halve år, hvor 62,4 % tror på fortsat vækst i det danske aktiemarked. De negativt stemte ligger på 11,5 og 11,3 % for begge udsigter, hvilket er noget højere end de sidste to Bullish or Bearish undersøgelser.

Forventning til de kommende 3 måneder:


11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer