• Direktør i Dansk Aktionærforening Mikael Bak var torsdag i Børsen for at tale om foreningens syn på Blue Vision-sagen.
    Direktør i Dansk Aktionærforening Mikael Bak var torsdag i Børsen for at tale om foreningens syn på Blue Vision-sagen.
14. januar 2021 kl. 17.27
Frygter aktionærers interesser
Mikael Bak udtalte sig i dagbladet Børsen om Blue Vision-sagen, der handler om modstridende interesser i et fejlslagent virksomhedsopkøb.
Af Dansk Aktionærforening

Aktionærforeningen frygter, at private Blue Vision-aktionærer ikke har fået varetaget deres interesser ordentligt i forbindelse med et fejlslagent virksomhedsopkøb. En frygt foreningens direktør Mikael Bak fortalte om i dagbladet Børsen torsdag.

 

“Vores udgangspunkt er, at det er ledelsens, storaktionærernes og de ansvarlige rådgiveres ansvar hurtigst muligt at få lagt alle kort på bordet, så det kan afklares, om der er sket noget ulovligt og samtidig sikres, at selskabets tarv varetages bedst muligt også fremadrettet. Tilliden til selskabet skal genetableres, og det er nu engang bestyrelsens ansvar,” sagde Mikael Bak til avisen.

 

Sagen handler om, at tidligere storaktionær i selskabet Jean Dühring og advokat og associate professor på CBS Caspar Rose i Børsen har kritiseret, at den forhenværende bestyrelsesformand Nicolai Dines Kærgaard har haft modstridende interesser i forbindelse med et virksomhedsopkøb.

 

Læs hele artiklen i Børsen her.

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer