• Foto: Torsten Jansen
    Foto: Torsten Jansen
05. november 2017 kl. 00.00
Dansk Aktionærforening slipper forandringen løs
Foreningens repræsentantskab har godkendt en ambitiøs strategi- og handlingsplan, der skal få foreningen til at vokse hurtigere. Ny mand i bestyrelsen er den tidligere DR-journalist og nuværende PR-rådgiver Torsten Jansen, som skal hjælpe med at styrke foreningens kommunikation.
Pressemeddelelse

 På Dansk Aktionærforenings repræsentantskabsmøde i weekenden blev den nye strategi- og handlingsplan for de næste tre år, ”Slip forandringen løs”, vedtaget. Planen sætter en række ambitiøse mål, der blandt andet skal øge omsætningen og få medlemstallet til at vokse med 30 procent. Det skal blandt andet ske ved at indgå flere strategiske samarbejder med virksomheder, arbejdspladser og foreninger - og ved at gennemføre flere lokale aktiviteter.

 

”Vi mærker for tiden en øget interesse for opsparing og investering. Det går godt på aktiemarkederne, og der er bred debat om både aktiesparekonto og pensionsopsparing. Det momentum ønsker vi udnytte og brede ud, så endnu flere får øjnene op for, at det er fornuftigt at investere sin opsparing, fordi det er vejen til et mere attraktivt afkast” siger Niels Mengel, formand for Dansk Aktionærforening, om baggrunden for den nye strategi- og handlingsplan.

 

Kommunikationsmand i bestyrelsen

På repræsentantskabsmødet fik foreningen en erfaren kommunikationsmand ind i bestyrelsen. Den tidligere DR-journalist og nuværende PR-rådgiver Torsten Jansen blev valgt og erstatter Anne Marie Schou Ringive, der ikke genopstillede.

 

”Jeg er glad for at blive valgt til bestyrelsen for Dansk Aktionærforening. Foreningen har en central rolle at spille – både for private aktionærer og ud fra et større samfundsmæssigt perspektiv” siger Torsten Jansen, som især vil give input til foreningens kommunikation.

 

”Foreningen kan godt blive bedre til at kommunikere. Det vil jeg gerne hjælpe med, så vi får mere gennemslagskraft og gør foreningen attraktiv for endnu flere medlemmer” tilføjer han.

 

I dag arbejder Torsten Jansen som direktør og partner i PR-virksomheden LEAD Agency, der rådgiver store internationale virksomheder om kommunikation. Blandt de kunder, som Torsten Jansen har arbejdet med, er Lockheed Martin, Roche, Tesla, Facebook og Huawei.

 

Genvalg til formand

På repræsentantskabsmødet blev Poul Ø. Andersen fra Aalborg genvalgt som formand.

 

Efter repræsentantskabsmødet konstituerede bestyrelsen sig med Niels Mengel som formand og Ricky Wilke som næstformand.

 

---

  

Pressekontakt:

Niels Mengel, bestyrelsesformand, Dansk Aktionærforening

40 42 21 19

nm@shareholders.dk

 

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer