• Høreapparatselskabet Demant bliver kåret som regnskabssæsonens vinder i aktionærforeningens nye program og webinar, 'Spørg om aktier', som du kan se første udgave af herunder. Også regnskabssæsonens taber bliver udpeget.
  Høreapparatselskabet Demant bliver kåret som regnskabssæsonens vinder i aktionærforeningens nye program og webinar, 'Spørg om aktier', som du kan se første udgave af herunder. Også regnskabssæsonens taber bliver udpeget.
16. februar 2021 kl. 16.59
Her er regnskabssæsonens danske vinder
Store danske selskaber inden for høreapparater bliver henholdsvis vinder og taber af den danske sæson for regnskaber. Det vurderer investeringsøkonom i første udgave af Dansk Aktionærforenings nye webinar ’Spørg om aktier’.
Af Christian Kjær, redaktør, ck@shareholders.dk

Den store danske kæmpe inden for høreapparater Demant er vinderen af regnskabssæsonen herhjemme. Det vurderer Per Hansen i ’Spørg om aktier’, der er et nyt koncept hos Dansk Aktionærforening, hvor medlemmerne kan spørge om alt indenfor investering.

 

”Skal jeg kåre en, der har leveret godt, er det Demant. De skuffede i 2019, fordi de havde hackerangreb. Så fik de en på tuden i 2020 på grund af nedlukning og COVID-19," siger Per Hansen og uddyber:

 

”Den guidance, de kom med, var en EBIT (driftsresultat, red.) på 3 milliarder kroner. Det var 200 millioner kroner over forventningerne fra analytikerne. Efter to svære år kunne man sagtens have forestillet sig, at de ville have meldt forsigtigt ud. Jeg tror, de har meldt forsigtigt ud, og jeg tror, de vil komme til at ligge i den øvre ende af deres guidance," siger Per Hansen.

 

Han spår således, at Demants driftsresultat for 2021 vil komme til at ligge omkring 10 procent over det, analytikerne forudså før det netop aflagte regnskab.

 

Her kan du se hele klippet, hvor Per Hansen fortæller om regnskabssæsonens vinder Demant. Han udnævner også en taber.

 

Artiklen fortsætter under videoen.

 

Demant har potentiale op mod kurs 300
Alligevel vurderer Per Hansen ikke, at Demant-aktien bliver en kursraket fra det nuværende niveau, afslører Per Hansen i et uddybende interview med Shareholder.dk.

Log ind

Bliv medlem

Bliv medlem nu og få adgang til hele www.shareholders.dk med det samme.

Start dit medlemskab nu
Example

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager Danmarks bedste magasin for aktieinvestorer, Aktionæren, 9 gange om året.

Læs magasinet her.

 

Aktionæren udkommer:

  

 • Aktionæren 1/2021
  25. januar
 • Aktionæren 2/2021
  10. marts
 • Aktionæren 3/2021
  21. april
 • Aktionæren 4/2021
  20. maj
 • Aktionæren 5/2021
  23. juni
 • Aktionæren 6/2021
  8. september
 • Aktionæren 7/2021
  6. oktober
 • Aktionæren 8/2021
  10. november
 • Aktionæren 9/2021
  15. december

 

 

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Har du ikke modtaget det seneste nummer af Aktionæren?

Så udfyld denne formular
Investorviden: Se alle 10 afsnit af Aktionærerne, hvor vi går tæt på de private investorers rejse gennem et historisk Corona-forår.

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: