• "På et tidspunkt tror jeg, mange vil erkende, at den måde, de har anskuet verden på, er forkert, fordi det altså er dem, der investerer i Amazon, der får de høje afkast," siger tech-investor Mads Christiansen i dette interview med Dansk Aktionærforening. Her afslører han også, hvilken dansk aktie, han ville sætte sine penge i, hvis han skulle investere i det danske marked.
  "På et tidspunkt tror jeg, mange vil erkende, at den måde, de har anskuet verden på, er forkert, fordi det altså er dem, der investerer i Amazon, der får de høje afkast," siger tech-investor Mads Christiansen i dette interview med Dansk Aktionærforening. Her afslører han også, hvilken dansk aktie, han ville sætte sine penge i, hvis han skulle investere i det danske marked.
11. december 2020 kl. 12.30
”Disse fem aktier stiger mindst 50 procent i 2021”
Bullmarkedet fortsætter ind i 2030’erne, vurderer tech-investor Mads Christiansen. Han peger desuden på fem aktier, som han mener, vil stige mindst 50 procent til næste år, og han vil ikke udelukke, at de hver og en kommer til at stige mere end 200 procent.
Af Christian Kjær, journalist

Hvordan vil du karakterisere aktieåret 2020?
”På grund af corona har vi set, hvilke muligheder digital disruption giver samfundet. Vi har fået et indblik i, at de måder vi tidligere har gjort tingene, ikke nødvendigvis var de smarteste. Man har altid tænkt, at en bil er nødvendig for at køre på arbejde og købe ind. Man har skullet bruge bilen til at besøge andre og til at køre til møder. Under coronakrisen gik det op for en bred del af befolkningen, at alt det, man bruger bilen til, kan disruptes. Det er det samme med en kontorbygning. Tidligere har man tænkt, at den skal være der for at have et firma. Men et firma består af menneskers samarbejde, og man kan godt samarbejde uden at være fysisk sammen. Derfor er 2020 året, hvor det for alvor er gået op for mig, hvor meget der digitalt kan disruptes.”

 

Læs også: "Der er ingen grænse for den aktie"

 

Hvad forventer du dig af aktieåret i 2021?
”Jeg forventer, at aktiemarkedet stiger, for det gør det som regel. Når det er sagt, er næste år kort sigt. Det afhænger derfor også af coronavirus og centralbankerne. Jeg kan godt være lidt nervøs for, at vaccinen bliver lidt negativ for økonomien, fordi det betyder, at vi skal tilbage til en normal økonomi igen. Lige nu bliver hånden holdt under mange virksomheder, men på et tidspunkt er man nødt til at lade markedskræfterne råde igen, og så vil der være virksomheder, der ikke kan klare sig.”

 

Bliv medlem og læs hele interviewet nu

 

Hvordan ser du den langsigtede trend?
”Jeg tror, vi er i et sekulært bullmarked. Aktiemarkedet bevæger sig i 15-20-årige cyklusser. Perioden fra 2001 til 2016 var en sidelæns bevægelse, men nu har vi bevæget os op fra den. Jeg tror, vi får et bullmarked frem til starten af 2030’erne. Det, der kommer til at drive det bullmarked, er den digitale revolution, vi har lige nu. Da dampmaskinen kom, var mennesket ikke længere begrænset af sin fysiske formåen. Lige nu er vi i gang med en revolution, hvor vores hjernes begrænsninger ikke længere vil være begrænsende for, hvad vi kan. Vi har allerede mobilen på os hele tiden, og uanset hvad folk spørger dig om, ved du det, fordi du kan slå det op. Vi kan kommunikere med alle lige med det samme, uanset hvor vi er i verden. Vi er alle blevet sådan en omnipotent cyborg, fordi vi har mobilen på os, og det er bare begyndelsen.”

 

Log ind

Bliv medlem

Bliv medlem nu og få adgang til hele www.shareholders.dk med det samme.

Start dit medlemskab nu
Example

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager Danmarks bedste magasin for aktieinvestorer, Aktionæren, 9 gange om året.

Læs magasinet her.

 

Aktionæren udkommer:

  

 • Aktionæren 3/2021
  Uge 16
 • Aktionæren 4/2021
  Uge 20
 • Aktionæren 5/2021
  Uge 25
 • Aktionæren 6/2021
  Uge 36
 • Aktionæren 7/2021
  Uge 40
 • Aktionæren 8/2021
  Uge 45
 • Aktionæren 9/2021
  Uge 50

 

 

Har du ikke modtaget det seneste nummer af Aktionæren?

Så udfyld denne formular

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her
Investorviden: Se alle 10 afsnit af Aktionærerne, hvor vi går tæt på de private investorers rejse gennem et historisk Corona-forår.

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: