Investorviden

Tre højdepunkter fra InvestorUgen, du ikke må gå glip af

Billede
Investorerne behøver ikke være bekymrede over udsigten til en demokratisk præsident, tværtimod, lød det fra USA-ekspert Torsten Jansen på InvestorUgen. Ligeledes spåede Lars Tvede en lang optur for aktiemarkedet, mens eksperterne i Aktie Grand Prix'et pegede på nye vindere. Se eller gense tre højdepunkter fra InvestorUgen her.
Billede

Af
Christian Kjær

Redaktør, ck@shareholders.dk

Den vestlige verden er på vej til at få en ny leder, og aktiemarkedet efter det amerikanske valg var netop emnet, da USA-ekspert og forfatter Torsten Jansen besøgte InvestorUgen.

”Hvis man lytter til Donald Trump har man nærmest fået indtryk af, at Joe Biden vil indføre socialisme i USA. Det tror jeg nu ikke, vi behøver være så vanvittig bekymrede for, hvis man kigger på historien, og også de otte år, hvor Biden var vicepræsident, sagde Torsten Jansen og uddybede:

”Aktiemarkederne har klaret sig fremragende også under demokratiske præsidenter. Der er nogen, der har regnet på, at aktiemarkedet faktisk har klaret sig bedst under demokratiske præsidenter fremfor republikanske,” sagde han.

Du kan se hele programmet, hvor Torsten Jansen analyserer og vurderer på baggrund af det amerikanske valg lige her.

Aktier efter præsidentvalget med Torsten Jansen

Lars Tvede: Aktierne skal op

Et andet af InvestorUgens store trækplastre var Lars Tvedes oplæg og interviewet med ham. Den kendte investor gjorde således rede for, hvorfor han vurderer, at aktiemarkedet vil fortætte med at stige.

”Jeg tror, der vil være et generelt bullmarked, altså et stigende marked, i nogle år. Og så om for eksempel fire år kunne jeg forestille mig, at der kommer en korrektion,” sagde han og uddybede:

"Derefter kommer der et bullmarked igen i nogle år, og omkring 2029 slutter festen med et kæmpe brag. Det er det scenarie, jeg har i hovedet lige nu."

I indslaget med Lars Tvede, som du kan se herunder, kan du også høre, hvorfor Lars Tvede lige nu investerer i guldmine-aktier, og hvornår han forventer, der kommer et krak i ejendomsmarkedet.

Lars Tvede: Aktierne skal op indtil 2029

Eksperter ramte plet - her er deres nye aktietips

Eksperterne i Aktie Grand Prix’et rykkede også ind på InvestorUgen med selvtilliden tanket helt op. Sidst eksperterne mødtes for fire måneder siden, pegede de nemlig på en række aktier, der samlet set har givet et gigantafkast sammenlignet med det gennemsnitlige marked.

Panelets bedste bud, da de sidst mødtes var Plantronics, som hele to af eksperterne havde valgt. Siden da er aktien fløjet i vejret med 63 procent.

”Men der er er meget mere at hente i den her aktie,” lød det endda fra investeringsøkonom i Nordnet Per Hansen. Hele indslaget, hvor du også får eksperternes bud på, hvad de ville investere i lige nu, kan du se ved at klikke på linket her:

De fandt aktieguldet - her er deres nye tips