03. november 2020 kl. 10.41
InvestorUgen er i gang - se det hele gratis her
I dag går det løs med InvestorUgen, en hel uge med temaer, tips og debatter om investeringer. Vi glæder os, og du vil kunne finde os på både Facebook, shareholders.dk og på investorugen.dk d. 10.-14. november fra kl. 10.00
Af Dansk Aktionærforening

InvestorUgen er i gang, og derfor kan du se alle debatter, præsentationer af virksomheder og få masser af aktietips gratis - direkte her på hjemmesiden.

 

Streamingen starter automatisk - men du skal selv slå lyden til ved at klikke på højttaler-ikonet.

 

 

 

Danskerne investerer i aktier som aldrig før. Siden coronakrisen satte ind, er antallet af private aktiehandler eksploderet, og nu får danskerne så deres helt egen temauge om netop aktier og investeringer.

 

Det bliver en uge med fokus på alt fra børsnoteringer, politik, aktietips og bæredygtige investeringer. En uge hvor børsmarkedets stjerner samles, med indlæg fra blandt andet Novo Nordisk, DSV, Boozt og den kendte forfatter og investor Lars Tvede.

 

Og en uge med uddannelse til de danske unge (HHX’ere), aktielandskamp mellem Danmark og Sverige og en virtuel fredagsbar med aktier og øl fra de danske bryggerier.

 

InvestorUgen er søsat af Dansk Aktionærforening sammen med en række partnere, og temaugen vil i år være rent digitalt - på et tidspunkt, hvor danskerne alligevel sidder hjemme, og har tid til fordybelse.

 

”Alene i år er antallet af handler med aktier steget med op til 70 procent, og masser af nye private investorer er kommet til. Derfor skal danskerne have både uddannelse, inspiration og aktietips, og det vil vi give dem på en ny og professionel måde,” siger direktør i Dansk Aktionærforening Mikael Bak og uddyber:

 

”Vi forsøger konstant at eksperimentere med nye formater for at nå bredt ud til danskerne, og vi er sikker på, at en temauge om investering vil blive taget godt i mod, i denne svære tid, hvor mange er tvunget til at være hjemme. Der er brug for god og seriøs dækning af aktier og investeringer i øjenhøjde med danskerne, og det vil vi sammen med vores partnere forsøge at give dem i InvestorUgen” siger Mikael Bak.

 

Få gratis aktietips og præsentationer af virksomheder hele ugen her

 

Mens InvestorUgen i år arrangeres som et stort digitalt arrangement som konsekvens af coronapandemien, er det planen, at det i årene fremover bliver en såkaldt hybrid-event med både digitale og fysiske oplæg.

 

Målet er at uge 46 kan blive en fast tilbagevendende uge, hvor hele investeringsbranchen og de børsnoterede virksomheder kan bakke op og komme ud til danskerne.

 

Nærmere information og det foreløbige program for InvestorUgen findes på Investorugen.dk, hvor der også løbende præsenteres nye navne.

 

Dansk Aktionærforening arrangerer InvestorUgen i samarbejde med en række etablerede aktører i branchen, heriblandt Nordnet, Nasdaq, BDO, Formuepleje og Dansk Erhverv.

 

Følg InvestorUgen her

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager Danmarks bedste magasin for aktieinvestorer, Aktionæren, 9 gange om året.

Læs magasinet her.

 

Aktionæren udkommer:

  

 • Aktionæren 3/2021
  Uge 16
 • Aktionæren 4/2021
  Uge 20
 • Aktionæren 5/2021
  Uge 25
 • Aktionæren 6/2021
  Uge 36
 • Aktionæren 7/2021
  Uge 40
 • Aktionæren 8/2021
  Uge 45
 • Aktionæren 9/2021
  Uge 50

 

 

Har du ikke modtaget det seneste nummer af Aktionæren?

Så udfyld denne formular

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her
Investorviden: Se alle 10 afsnit af Aktionærerne, hvor vi går tæt på de private investorers rejse gennem et historisk Corona-forår.

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: