01. april 2020 kl. 09.43
Succesfuld premiere for ”Aktionærerne”
Måske så du premieren på Dansk Aktionærforenings TV-program, Aktionærerne, onsdag aften på dk4, ellers er der mulighed for at fange en af genudsendelserne eller se programmet via hjemmesiden.
Af Steen Bech Andersen, journalist og redaktør

Programmet er optaget i et nyindrettet studie på Østerbro i København, og selv om studiet er bygget med henblik på paneldiskussioner med flere gæster måtte programmets vært, Mikael Bak, i denne coronatid nøjes med en enkelt, fysisk tilstedeværende gæst, nemlig tidligere aktiechef Tue Østergaard. Med på en hjemmeopkobling fra Vejle var formanden for Aktionærforeningens repræsentantskab, Liselotte Bartholin, samt aktieanalytiker Per Juul.

 

Programmet tog udgangspunkt i aktiemarkedets aktuelle nedtur og stillede skarpt på industri-aktier og aktier indenfor en hårdt ramt branche, nemlig oplevelsesindustrien.

Held i uheld

”Aktionærerne” har været under udvikling et par måneder, og med coronakrisen er behovet for at komme ud til danskerne blevet endnu større. På en ulykkelig baggrund er timingen for premieren derfor heldig.

 

Og den overordnede mission står klart: ”For det første vil vi gerne nå ud til de mange helt almindelige danskere, der selv har investeret eller overvejer at gøre det, men som ikke er eksperter. Vi vil være et talerør, der kan inspirere dem og klæde dem på til en dialog med deres bankrådgiver”, udtaler direktør Mikael Bak.

Medlemsskab gør en forskel

Dernæst er det også ambitionen at udbrede kendskabet til Dansk Aktionærforening: ”Vi skal sammen med alle vores nuværende medlemmer og lokalforeninger slå på tromme for, at det betaler sig at være medlem, og at vi hver især kan gøre en forskel i foreningen. Vi skal skabe en folkebevægelse af private investorer, der tager stilling og engagerer sig, og som kan se fordelen i at blive holdt orienteret og inspireret gennem ni årlige, ugentlige nyhedsbreve, masser af møder, TV og mere end 200 uvildige aktietips om året. Målet er at styrke medlemstallet og skabe en endnu stærkere Aktionærforening rundt om i hele landet.”, slutter direktøren. 

Husk næste udsendelse

Næste udsendelse af ”Aktionærerne” er planlagt onsdag før påske, den 8. april (med efterfølgende genudsendelser), og her diskuterer et panel bestående af Anne Buchardt, landechef for Nordnet, Michael Friis Jørgensen, aktieanalytiker hos Alm. Brand og John Stihøj fra Aktieinfo, hvorvidt bunden er nået på aktiemarkedet?

 

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Har du ikke modtaget det seneste nummer af Aktionæren?

Så udfyld denne formular

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager Danmarks bedste magasin for aktieinvestorer, Aktionæren, 9 gange om året.

Læs magasinet her.

 

Aktionæren udkommer:

 

 • Aktionæren 1/2020
  27.-31. januar
 • Aktionæren 2/2020
  3.-6. marts
 • Aktionæren 3/2020
  6.-8. april
 • Aktionæren 4/2020
  18.-22. maj
 • Aktionæren 5/2020
  22.-26. juni
 • Aktionæren 6/2020
  1.-4. september
 • Aktionæren 7/2020
  6.-9. oktober
 • Aktionæren 8/2020
  3.-6. november
 • Aktionæren 9/2020
  15.-18. december

 

 

 

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: