Investorviden

Peter Lynch: Sådan slår du de professionelle investorer

Billede
Den ikoniske investor Peter Lynch har leveret imponerende resultater som leder for verdens dengang hurtigst voksende investeringsfond (Fidelty Magellan). Alligevel mener han, at du som privat investor kan have en klar fordel i forhold til de professionelle. Bliv klogere på hvordan i bogen "Beating the Street".
Billede

Af
Jakob Kappel Petersen

journalist, Dansk Aktionærforening

Selv om Peter Lynchs berømmelse især skyldes hans resultater som leder for verdens dengang hurtigst voksende investeringsfond (Fidelty Magellan), så har han en forkærlighed for små investorer.

Faktisk mener han, at du som privat investor kan have en klar fordel i forhold til de professionelle. Men kun hvis du gør dit hjemmearbejde. Du skal vide, hvor du har et forspring i viden om bestemte brancher og virksomheder – og du skal være en ørn til at gennemskue et regnskab.

I Beating the Street viser Lynch, hvordan du omsætter teorierne fra hans tidligere bog, One Up On Wall Street, til praksis.

Hovedparten af bogen går i detaljen med analyser af en lang række virksomheder, der kan bruges som inspiration. Samtidig kan du blive klogere på, hvordan du vedligeholder din portefølje.

Peter Lynch: Beating the Street
Antal sider: 336
Forlag: Simon & Schuster
Udgivet: 1994
Pris: 95 kroner (med forsendelse) på amazon.co.uk