• Foto: Volkswagen
  Foto: Volkswagen
10. december 2018 kl. 00.00
Vil du lægge sag an mod Volkswagen?
Har du ejet aktier i Volkswagen eller Porsche i perioden fra 1.1.2009 til 20.9.2015 og tabt penge, kan du ganske gratis tilslutte dig det gruppesøgsmål, der er i gang i Tyskland – uanset om du har solgt dine aktier i perioden. Sidste frist for at tilmelde dig søgsmålet er 31. december 2018. Se her hvordan.

 

Efter 'dieselgate-skandalen', hvor den tyske Volkswagen-koncern blev afsløret i at manipulere med målingerne af udstødning fra bilerne, er Volkswagen-aktien raslet ned.


Har du ejet aktier i Volkswagen eller Porsche i perioden fra 1.1.2009 til 20.9.2015 og tabt penge, kan du tilslutte dig gruppesøgsmålet – uanset om du har solgt dine aktier i perioden.

 

Det er gratis at deltage i søgsmålet. Til gengæld skal du aflevere 35 procent af din erstatning, hvis retssagen ender 'lykkeligt'.

 

Fristen for tilmelding til gruppesøgsmålet er principielt udløbet ultimo november i år, men vores tyske søsterorganisation DSW har fået genåbnet tilmeldingen frem til 31. december 2018.

 

Sådan tilmelder du dig:

Skriv en mail til w_schaerfe@niedingbarth.de eller k_nieding@niedingbarth.de (på engelsk eller tysk) med oplysning om, at du gerne vil være med, og at du den ??? har købt x antal aktier til kurs y og eventuelt solgt dem igen den ??? til kurs z.

 

Så er du med i søgsmålet, og du vi efterfølgende høre fra advokatfirmaet, som du i øvrigt kan læse mere om her www.niedingbarth.de


Dansk Aktionærforening anbefaler alle, der har tabt penge i perioden på deres aktier i Volkswagen, at tilslutte sig søgsmålet, der kaldes 'Strichting Volkswagen Investors Claim'. Blandt initiativtagerne til gruppesøgsmålet er Dansk Aktionærforenings tyske søsterorganisation DSW og den globale paraplyorganisation WFI (World Federation of Investors). 

 

Held og lykke.

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her
Investorviden: Se alle 10 afsnit af Aktionærerne, hvor vi går tæt på de private investorers rejse gennem et historisk Corona-forår.

Har du ikke modtaget det seneste nummer af Aktionæren?

Så udfyld denne formular

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager Danmarks bedste magasin for aktieinvestorer, Aktionæren, 9 gange om året.

Læs magasinet her.

 

Aktionæren udkommer:

 

 • Aktionæren 7/2020
  6.-9. oktober
 • Aktionæren 8/2020
  9.-12. november
 • Aktionæren 9/2020
  15.-18. december

 

 

 

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: