30. oktober 2017 kl. 12.22
Bliv klogere på investering - med rabat
Forlaget Bodano har udgivet fire rigtig gode bøger til dig, der er ny inden for aktier og investeringsbeviser - eller måske bare har brug for at få genopfrisket nogle af grundreglerne. Denne uge sætter vi spot på de fire bøger, som medlemmer af Dansk Aktionærforening desuden kan købe til rabatpris.
Af Annette Mors-Arvidsen, journalist og webredaktør

Find de bedste aktier – Brug regnskabet og investér rigtigt

Bodano skriver: "Med regnskabet som omdrejningspunkt, deler Per Juul i denne bog ud af sine redskaber og erfaringer til at udvælge de bedste aktier. Bogen er krydret med en række af Warren Buffetts mest kloge og finurlige offentlige citater. Per Juul har mange års erfaring som analytiker og skriver levende og filosofisk med et humoristisk tvist.

 

Det får du blandt andet ud af bogen:
Hvad fortæller de enkelte dele? Hvad er det første, du skal kigge på, og hvordan læses en årsrapport? Skridt for skridt er det målet at afdække relevante oplysninger og viden i regnskabet.

 

Hvorfor er gæld ofte en risikabel ting, hvordan du vurderer den langsigtede udvikling, hvad afskrivninger er, hvorfor balancen sjældent afslører selskabets egentlige værdi, hvordan sammenhængen er mellem resultat og cash flow, særlige situationer som aktieemissioner, og hvad ledelses-aflønningen fortæller dig blandt meget andet.

 

Endelig lærer du, hvordan du fastsætter værdien af en aktie, hvad der påvirker værdisætningen, og hvornår en aktie er et godt køb."

 

Læs et gratis uddrag af bogen her >>

 

Læs en anmeldelse af bogen her >>


Per Juul: Find de bedste aktier – Brug regnskabet og investér rigtigt

Antal sider: 127
Forlag: Bodano
Udgivet: 1. oplag, september 2014

Pris: 295 kroner (inkl. fragt)

Bestil hos Bodano her >>

 Kom i gang med aktier

Bodano skriver: "Kom i gang med aktier er den perfekte bog til dig, der ønsker et grundlæggende indblik i aktieinvestering og værktøjer til at træffe de rette investeringsvalg. Ulrik Dall beskriver levende og pædagogisk, hvordan du bedst investerer i aktier, og hvad du kan forvente dig af dine investeringer.

 

Du lærer blandt andet at læse og analysere et regnskab, vurdere værdien af en aktie og lægge en strategi."

 

Læs et gratis uddrag af bogen her >>


Ulrik Dall: Kom i gang med aktier

Antal sider: 150
Forlag: Bodano
Udgivet: 1. oplag, august 2014

Pris: 295 kroner (inkl. fragt)

Bestil hos Bodano her >>

 Kom i gang med teknisk analyse

Bodano skriver: "I Kom i gang med teknisk analyse giver Ulrik Dall dig et godt indblik i metoderne til teknisk analyse og hjælp til at komme i gang. Bogen er et godt supplement til Kom i gang med aktier, der ligeledes er skrevet af Ulrik Dall, og som giver en grundig indføring i, hvad man kan kalde den klassiske metode bag velovervejet investering i aktier, fundamental aktieanalyse.

 

Mens den fundamentale aktieanalyse studerer aktieselskabets finansielle styrke og indtjeningsevne, beskrives i denne bog en helt anden indgangsvinkel til investering. Det er den tekniske analyse, og grundtanken bag er, at værdipapirmarkeder bevæger sig i bølger. Dette giver teknisk analyse en metode til at udnytte.

 

Teknisk analyse er populær hos mange private investorer, og bogen hjælper dig til at komme i gang med metoden. Bogen peger også på en række faldgruber ved den tekniske analyse, så du vil være i stand til at bruge metoden med en sund kritisk sans."

 

Læs et gratis uddrag af bogen her >>


Ulrik Dall: Kom i gang med teknisk analyse

Antal sider: 58
Forlag: Bodano
Udgivet: 1. oplag, marts 2015

Pris: 195 kroner (inkl. fragt)

Bestil hos Bodano her >>

 Investeringsforeninger

Bodano skriver: "Investeringsbeviser er efterhånden den mest udbredte form for opsparingsinstrument i Danmark. Nogle investeringsforeninger er bedre end andre i den forstand, at de får formuen til at øges hurtigere. Andre gør det med større stabilitet. Du får i denne bog en uddybende gennemgang af området og instrumenter, der kan hjælpe til at finde den rigtige investeringsforening for dig.

 

Forfatter Peter Wendt har indgående viden på området og stod tidligere i spidsen for investeringsforeningernes brancheorganisation, Investeringsforeningsrådet, det nuværende Investeringsfondsbranchen. Han har udgivet flere bøger om den finansielle sektor og kapitalmarkedet."

 

Læs et gratis uddrag af bogen her >>


Peter Wendt: Investeringsforeninger

Antal sider: 137
Forlag: Bodano
Udgivet: 1. oplag, januar 2015

Pris: 295 kroner (inkl. fragt)

Bestil hos Bodano her >>

  

Har du ikke modtaget det seneste nummer af Aktionæren?

Så udfyld denne formular

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager Danmark bedste magasin for aktieinvestorer, Aktionæren, 9 gange om året.

Læs magasinet her.

 

Aktionæren udkommer:

 

 • Aktionæren 6/2019
  19.-23. august
 • Aktionæren 7/2019
  30. september - 4. oktober
 • Aktionæren 8/2019
  4.-8. november
 • Aktionæren 9/2019
  9.-13. december

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: