17. maj 2018 kl. 11.11
Kurser for øvede
Kurser for øvede er for dig, der allerede har et solidt kendskab til investeringer eller har været på flere af InvestorSkolens begynderkurser. Kurserne klæder dig godt på, så du kan optimere din aktieportefølje.
Af Dansk Aktionærforening

I Dansk Aktionærforenings billige og uvildige InvestorSkolen får du et dybere kendskab til at investere i aktier, læse årsrapporter, lave tekniske analyser og meget mere.

 

Prisen er 399kr for medlemmer og 699kr for ikke-medlemmer. Bliv medlem i dag og udnyt rabatten.

 

Kurserne varer tre timer, og der serveres sandwich og sodavand.

Der er ca. 20-30 deltagere på et kursus (pånær "Ny på Aktiemarkedet", der kan have større hold), så der er god mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

 

InvestorSkolen er Dansk Aktionærforenings populære og uafhængige kursusprogram, som har fokus på investeringer og aktier.

 

Du kan tage kurserne for øvede i den rækkefølge, du ønsker. Kurset ”Knæk et regnskab” er dog det sværeste af de fire kurser.

 

Læs mere om de enkelte kurser i menuen.

 

 

 

Om underviserne:

InvestorSkolens undervisere har alle solid erfaring inden for de områder, som de underviser i. Vores undervisere arbejder til daglig med alt lige fra aktieanalyse til rådgivning af banker og har investeret gennem en længere årrække.

 

Du kan læse mere om den enkelte underviser under kurserne.

 

 

Vi anbefaler pakken:

Du kan frit kombinere tre eller fem kurser i en skræddersyet pakkeløsning, som passer perfekt til dig.

 

Skal jeg købe aktier nu? (øvet)

Forstå den aktuelle situation på aktiemarkedet.

 

Find de bedste vækstaktier (øvet)

Skab et godt, langsigtet afkast i din portefølje ved hjælp af vækstaktier.

 

Teknisk aktieanalyse (øvet)

Lær at bruge kursgrafer og de vigtigste principper i teknisk analyse. 

  


I dag kan man også lære om bl.a. obligationer, investeringsbeviser og pension og derfor hedder AktieSkolen nu InvestorSkolen. 

 

Om InvestorSkolen

InvestorSkolen er Dansk Aktionærforenings populære og uafhængige kursusprogram, som uddanner dig til at investere i aktier, investeringsbeviser og andre værdipapirer. Kernen er en aktieskole med fokus på investering i aktier, og hed tidligere AktieSkolen.