05. januar 2021 kl. 00.00
Ny på aktiemarkedet
Dette kursus er for dig, der vil i gang med at investere i aktier. Du er måske nybegynder eller har købt din første aktie.

 

Kurset giver dig svar på:

- Hvad er en aktie, og hvorfor skal man købe aktier?

- Hvordan fungerer aktiemarkedet, og hvordan vælger man de gode aktier?

- Hvordan køber og sælger du aktier rent praktisk – og hvad er risikoen?

 

Beskrivelse:

På dette kursus får du en grundlæggende introduktion til, hvordan du kommer i gang med at købe aktier. Du lærer at forstå og analysere de grundlæggende nøgletal, så du kan udvælge de aktier, der passer bedst til dig.

 

Aktiemarkedet svinger op og ned, men i gennemsnit fordobler aktier deres værditilvækst på syv år! Hvordan får du del i den værditilvækst? Du lærer, hvordan du med en enkel metode kan udvælge gode aktier, hvor man kan forvente et godt afkast i årene fremover.

 

Når du er færdig med vores uvildige aktiekursus, er du rustet til at udvælge og købe aktier. Du vil være i stand til selv at træffe beslutninger om dine investeringer og pensionsopsparing, og du vil have de nødvendige redskaber til at købe dine første aktier. 

 

Bliv medlem af Dansk Aktionærforening og få rabat på din investeringsundervisning. 

Fysisk kursus og webinar koster 150 kroner (spar 75 kr.)

 

Se ledige datoer og tilmeld dig her! 

 

 

På kurset vil der ikke være konkrete råd til, hvilke aktier du bør købe, da den konkrete aktiesituation kan ændre sig fra dag til dag. Du vil i stedet få gode råd til, hvad du bør overveje, når du køber aktier. På den måde kan du bruge vores råd og værktøjer fremadrettet, selvom markedet ændrer sig.

 

 

Om underviserne:

 

Torben Udsen (Århus)

Torben arbejder som selvstændig aktieanalytiker, investor og forretningsudvikler. Torben har selv investeret i aktier siden 1987 og har fra 2011 arbejdet fuldtid med aktiestrategi og analyser. Han er uddannet registreret revisor, og han har stor indsigt i og erfaring med analyse af økonomiske og regnskabsmæssige forhold. 

 

 

Niels Stub (København) 

Niels Stub underviser på CBS, hvorfra han også har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi. Niels har undervist for Dansk Aktionærforening i mere end 10 år og er en populær underviser blandt deltagerne. Derudover er Niels netværksdirektør hos Netværk Danmark.  

  

 

 

Anmeldelser:

  

”Jeg har fået nogle gode redskaber til at købe aktier. Efter kurset gik jeg hjem og købte min første aktie!”

- Sandra, kursusdeltager 

 

”Meget kompetent underviser og let at forstå.”

- Søren, kursusdeltager 

 

”Rigtig godt begynderkursus.”

- Niels, kursusdeltager