05. januar 2021 kl. 00.00
Teknisk analyse
Kurset er for dig, der allerede har kendskab til indholdet i InvestorSkolens kurser: ”Ny på aktiemarkedet” og ”Find de bedste vækstaktier”, hvor der stiftes bekendtskab med kursgrafer.

 

Kurset giver dig svar på:

- Hvad er teknisk analyse?

- Hvordan er kursgrafen opbygget, og hvad fortæller dens mønster?

- Hvordan forudser du de stigende og faldende kurskanaler (trends)?

- Hvordan afslører volumen køber- og sælgerstyrke?

 

Beskrivelse:

På kurset lærer du alt om aktieanalyse med kursgrafer og brug af værktøjerne i Charles Dow’s teori, som indeholder de vigtigste principper i teknisk analyse.

 

Du lærer de grundlæggende elementer inden for teknisk analyse: kurstrends, kurskanaler, køberstøtte og sælgermodstand. Du vil blive rustet til at analysere markedets og branchernes indeks samt de individuelle aktier. Du lærer også at bruge kursgraferne til at se købs- og salgssignaler ud fra begreberne kursgrafernes glidende gennemsnit.  

 

Du får gode råd til, hvordan du kan anvende teknisk analyse til at afgøre, hvilken situation der dominerer enkeltaktier og aktiemarkedet i øjeblikket.

 

Med den afsluttende øvelsesopgave på kurset vil du lære, hvilke typer aktier du bør interessere dig for, og hvilke du bør undgå. Du vil få de praktiske redskaber til at kunne lave en teknisk analyse, og du vil kunne aflæse købs- og salgssignaler ud fra kursgraferne.

 

Bliv medlem af Dansk Aktionærforening og få rabat på din investeringsundervisning.  

Fysiske kurser koster 399 kroner (spar 100 kr.)

Webinarer koster 299 kroner (spar 100 kr.) 

 

 

Se ledige datoer og tilmeld dig her! 

 

På kurset vil der ikke være konkrete råd til, hvilke aktier du bør købe, da den konkrete aktiesituation kan ændre sig fra dag til dag. Du vil i stedet få gode råd til, hvad du bør overveje, når du køber aktier. På den måde kan du bruge vores råd og værktøjer fremadrettet, selvom markedet ændrer sig.

 

 

Om underviserne:

 

Torben Villumsen (Aarhus)

Administrationschef i Dansk Aktionærforening. Han er tidligere statsautoriseret revisor og CFO. Torben har arbejdet med teknisk analyse siden 2008 og er bl.a. medstifter af investeringsselskabet Funds Tower ApS, der er baseret på teknisk analyse. 

 

 

 

 

 

 

Axel Steuch (København) 

Axel Steuch har 40 års erfaring med investering i de finansielle markeder og fra erhvervslivet, og har udgivet adskillige finansielle publikationer. I løbet af sin karriere har han blandt andet været konsulent for Verdensbanken, direktør for investeringsforeningen PrivatInvest og har siden 90’erne været direktør for AMA Asset Management.

 

 

 

Vi anbefaler pakkerne:

Du kan frit kombinere tre eller fem kurser i en skræddersyet pakkeløsning, som passer perfekt til dig.

 

Teknisk aktieanalyse (øvet)

Lær at bruge analyser og kursgrafer til at udvælge aktier.

 

Skal jeg købe aktier nu? (øvet)

Forstå den aktuelle situation på aktiemarkedet.

 

Knæk et regnskab (øvet)

Lær at bruge selskabets årsrapport og regnskab, når du analyserer aktier.