InvestorSkolen

Find de bedste vækstaktier

Billede
Lær at skabe et godt, langsigtet afkast i din aktieportefølje. Kurset henvender sig til dig, der allerede har handlet med aktier eller har været på flere af vores begynderkurser, som ”Ny på aktiemarkedet".

Kurset giver dig svar på:

  • Hvad er en vækstaktie, og hvor finder man de gode vækstaktier?
  • Hvordan tilrettelægger du din opsparing, så den kan skabe et godt langsigtet afkast?
  • Hvilke nøgletal skal du bruge for at vurdere virksomhedens vækst og en mulig fremtidig gevinst?
Grundigt og lærerigt
Bo, kursist i 2020

Beskrivelse:

Kurset er for dig, der tør tage en risiko på nogle af dine aktier mod en mulig stor økonomisk gevinst. Vækstaktierne kan være dyre set i forhold til den aktuelle indtjening, men det skyldes, at markedet har høje forventninger til den fremtidige vækst. Der kan altså være en stor gevinst at hente, men risikoen er tilsvarende høj.

På kurset lærer du at skabe et godt, langsigtet afkast i din aktieportefølje samt at tilrettelægge din opsparing. Du får en grundig gennemgang af de nøgletal, som er vigtige for at vurdere virksomhedernes vækst og rentabilitet. Vi går også i dybden med virksomhedernes økonomi og ser f.eks. på deres gæld og egenkapital for at få den bedste forståelse af virksomheden.

Når du har taget kurset, vil du være i stand til at udvælge de bedste vækstaktier og tilrettelægge din opsparing med henblik på at skabe et godt, langsigtet afkast i din portefølje. Efter gennemgangen af de praktisk øvelser og eksempler vil du være klar til at investere i vækstaktier!

På kurset vil der ikke være konkrete råd til, hvilke aktier du bør købe, da den konkrete aktiesituation kan ændre sig fra dag til dag. Du vil i stedet få gode råd til, hvad du bør overveje, når du køber aktier. På den måde kan du bruge vores råd og værktøjer fremadrettet, selvom markedet ændrer sig.