07. juni 2015 kl. 06.43
Valueinvestering

Valueinvestering er en investeringsfilosofi, hvor man investerer i undervurderede aktier eller obligationer, og man sælger sin investering, når markedet har indset, at deres værdi (value) var undervurderet.

 

Valueinvestoren foretager en beregning af aktiens 'sande værdi' ('intrinsic value') og vil kræve en rabat på denne for at købe aktien.

 

Ofte er valueaktier aktier i selskaber, der leverer daglige fornødenheder til kunderne og dermed har en stabil afsætning.

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog med definitioner på op mod 800 fagord inden for aktier, obligationer, investering, investeringsforeninger, finans, regnskaber, regnskabsanalyse, nøgletal og så videre.

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

InvestorOrdbogens definitioner er opdateret på den dato, der fremgår af hvert enkelt definition.

 

Vi modtager meget gerne forslag til vores ordbog på daf@shareholders.dk.

 

InvestorOrdbogen er en digital, opgraderet og meget mere brugervenlig udgave af den aktieordbog, "Aktionærens Ordbog", som Dansk Aktionærforening har udgivet i en årrække.

 

© Copyright Dansk Aktionærforening:
Du er velkommen til at linke til InvestorOrdbogen. Medier kan citere definitioner inden for almindelig citatret. Men derudover må du ikke kopiere fra ordbogen til brug på din egen hjemmeside eller andre steder.