07. juni 2015 kl. 06.43
Observationsliste
Observationslisten er Nasdaq Copenhagen (Københavns Fondsbørs) liste over selskaber, der “holdes øje” med. Årsagen til virksomheders placering på denne liste kan være afnotering, betalingsstandsning, fusion eller andre forhold, der gør, at kursfastsættelsen finder sted på et mere usikkert grundlag end normalt. Nasdaq Copenhagens observationsliste er bl.a. at finde sammen med kurslisterne i aviser og på Internettet.

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog med definitioner på op mod 800 fagord inden for aktier, obligationer, investering, investeringsforeninger, finans, regnskaber, regnskabsanalyse, nøgletal og så videre.

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

InvestorOrdbogens definitioner er opdateret på den dato, der fremgår af hvert enkelt definition.

 

Vi modtager meget gerne forslag til vores ordbog på daf@shareholders.dk.

 

InvestorOrdbogen er en digital, opgraderet og meget mere brugervenlig udgave af den aktieordbog, "Aktionærens Ordbog", som Dansk Aktionærforening har udgivet i en årrække.

 

© Copyright Dansk Aktionærforening:
Du er velkommen til at linke til InvestorOrdbogen. Medier kan citere definitioner inden for almindelig citatret. Men derudover må du ikke kopiere fra ordbogen til brug på din egen hjemmeside eller andre steder.