07. juni 2015 kl. 06.43
Førtidsindfrielser
Ved kreditforeningsobligationer kan der forekomme førtidsindfrielser af betydeligt omfang. Husejerne har ret til at konvertere deres lån, og når husejerne f.eks. udskifter deres 7 procent lån med 5 procent lån, indfrier de 7 procent lånet. Ejerne af de tilsvarende 7 procent-obligationer vil opdage, at de får væsentligt større beløb udtrukket til kurs 100 end påregnet - og det giver så et tab, når dagskursen på obligationen er over 100.

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog med definitioner på op mod 800 fagord inden for aktier, obligationer, investering, investeringsforeninger, finans, regnskaber, regnskabsanalyse, nøgletal og så videre.

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

InvestorOrdbogens definitioner er opdateret på den dato, der fremgår af hvert enkelt definition.

 

Vi modtager meget gerne forslag til vores ordbog på daf@shareholders.dk.

 

InvestorOrdbogen er en digital, opgraderet og meget mere brugervenlig udgave af den aktieordbog, "Aktionærens Ordbog", som Dansk Aktionærforening har udgivet i en årrække.

 

© Copyright Dansk Aktionærforening:
Du er velkommen til at linke til InvestorOrdbogen. Medier kan citere definitioner inden for almindelig citatret. Men derudover må du ikke kopiere fra ordbogen til brug på din egen hjemmeside eller andre steder.