07. juni 2015 kl. 06.43
Aktivt forvaltede investeringsforeninger
"En aktivt forvaltet investeringsforening investerer i de værdipapirer, der forventes at give det højeste afkast. Den tilstræber et afkast, der er højere end markedsafkastet. Den søger altså ""at slå markedet"". Modstykket er de passivt forvaltede investeringsforeninger (""indeksforeninger""), hvor foreningen følger en kurv af værdipapirer. Omkostningerne er normalt højere i de aktivt forvaltede afdelinger end i de passivt forvaltede foreninger. "

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog med definitioner på op mod 800 fagord inden for aktier, obligationer, investering, investeringsforeninger, finans, regnskaber, regnskabsanalyse, nøgletal og så videre.

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

InvestorOrdbogens definitioner er opdateret på den dato, der fremgår af hvert enkelt definition.

 

Vi modtager meget gerne forslag til vores ordbog på daf@shareholders.dk.

 

InvestorOrdbogen er en digital, opgraderet og meget mere brugervenlig udgave af den aktieordbog, "Aktionærens Ordbog", som Dansk Aktionærforening har udgivet i en årrække.

 

© Copyright Dansk Aktionærforening:
Du er velkommen til at linke til InvestorOrdbogen. Medier kan citere definitioner inden for almindelig citatret. Men derudover må du ikke kopiere fra ordbogen til brug på din egen hjemmeside eller andre steder.