07. juni 2015 kl. 06.43
OMXC20-indekset
OMXC20-indekset – også kaldet C20-indekset - er et indeks bestående af de 20 største og mest handlede aktier noteret på Nasdaq OMX Copenhagen. Det er således aktiekapitalen og omsætningen, der er afgørende for en placering i OMXC20-indekset. Gruppen af OMXC20-aktier revideres to gange om året - primo juni og primo december. Hvilke selskaber, der skal indgå i indekset, besluttes af Nasdaq OMX Copenhagen. OMXC20-indekset (tidligere KFX-indekset) startede 3. juli 1989 med basisværdien 100.

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog med definitioner på op mod 800 fagord inden for aktier, obligationer, investering, investeringsforeninger, finans, regnskaber, regnskabsanalyse, nøgletal og så videre.

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

InvestorOrdbogens definitioner er opdateret på den dato, der fremgår af hvert enkelt definition.

 

Vi modtager meget gerne forslag til vores ordbog på daf@shareholders.dk.

 

InvestorOrdbogen er en digital, opgraderet og meget mere brugervenlig udgave af den aktieordbog, "Aktionærens Ordbog", som Dansk Aktionærforening har udgivet i en årrække.

 

© Copyright Dansk Aktionærforening:
Du er velkommen til at linke til InvestorOrdbogen. Medier kan citere definitioner inden for almindelig citatret. Men derudover må du ikke kopiere fra ordbogen til brug på din egen hjemmeside eller andre steder.