06. september 2019 kl. 11.54
Bæredygtighed som investeringsstrategi
Bæredygtighed er på alles læber og også et strategisk element flere og flere investorer tænker over, men hvordan kan private og institutionelle investorer påvirke selskabers strategi for bæredygtighed? Få svaret på vores InvestorDag, hvor vi inviterer til en spændende paneldiskussion.
Af Dansk Aktionærforening

Til InvestorDagen i København 24. september har vi samlet et kompetent panel til at diskutere investeringsstrategi og bæredygtighed. Deltagerne i panelet er:

 

-          Silja Nyboe Andersen, Investeringsrådgiver, Merkur Andelskasse - Til dagligt arbejder Silja Nyboe Andersen som investeringsrådgiver hos Merkur Andelskasse og har de seneste år gjort det til en mission at få flere til at investere bæredygtigt, både i aktier og i direkte investeringer

 

-          Sylvester Andersen, Associate Vice President, Nasdaq Denmark - Som formidler mellem selskaber og investorer lancerede Nasdaq for knap et år siden en ESG Data Portal, der skal understøtte bæredygtige investeringer på tværs af de nordiske markeder og understøtte retningen på fremtidens markeder.

 

-          Christian Honoré, Partner 3B Impact -  Som medstifter af Baxters Investment Group, et økonomisk netværk med fokus på investeringer i impact, bæredygtighed og kreativitet, har Christian stor erfaring i at skabe et økonomisk og socialt afkast - uden at gå på kompromis med bæredygtigheden.

 

Paneldiskussionen starter kl 13:50.

 

Du kan melde dig til InvestorDagen her.

 

Skal din virksomhed med på InvestorDagen?

Se jeres muligheder her

 

Se præsentationer fra tidligere InvestorDage


ARRANGØR 

InvestorDagen arrangeres af: