05. august 2016 kl. 16.40
På InvestorDagen i København kan du komme i direkte dialog med to selskaber fra C20.
Det er ikke så tit, private investorer kan møde topchefer fra små og store selskaber og stille spørgsmål direkte til dem. Men den mulighed har du på InvestorDagen i København den 20. september.
Af Jørn Nielsen, journalist på Aktionæren

 

Her kan du møde Cees de Jong, som er administrerende direktør i C20-selskabet Chr. Hansen – en af verdens største producenter af naturlige farvestoffer og enzymer til fødevarer. Selskabet er kendt som en af de stabile vækstaktier i C20-indekset. Efter oplægget fra Cees de Jong kan du stille spørgsmål og få svar. Du kan for eksempel få svar på, hvordan det går med selskabets strategi ”Nature No. 1”, og om der er nye initiativer på vej.

 

Du kan også møde Flemming Ole Nielsen, som er chef for Investor Relations i C20-indeksets transportgigant, DSV. Han vil helt sikkert fortælle lidt om, hvordan det går med integrationen af det seneste storindkøb, den amerikanske transportvirksomhed UTi. Måske vil han også fortælle, hvilke nye opkøb de har i tankerne. Hvis ikke kan du jo spørge ham, for DSV meddelte i forbindelse med det seneste regnskab, at de fortsat kigger på opkøb.

 

InvestorDagen i København finder sted tirsdag den 20. september fra klokken 11 til 19. I løbet af dagen forventer vi, at cirka 2500 aktie- og finans-interesserede mennesker vil kigge forbi.

 

Læs mere om InvestorDagen og se, hvilke selskaber du også kan møde

 

Skal din virksomhed med på InvestorDagen?

Se jeres muligheder her

 

Se præsentationer fra tidligere InvestorDage


ARRANGØR 

InvestorDagen arrangeres af: