Aktieudsigten: Sommerferien står for døren i Danmark, og det betyder længere mellem opdateringerne fra selskaberne. Investorerne venter nu på halvårsregnskaberne, der først rigtigt indtager scenen til august. I den kommende uge kan du dog fordrive ventetiden med blandt andet regnskabstal fra tre store amerikanske selskaber.
Pressemeddelelse: Aktiesparekontoen er en ny, attraktiv ordning, der henvender sig til den almindelige dansker. Dansk Aktionærforening meldte alt udsolgt allerede efter et par timer, da foreningen åbnede for tilmeldingerne til et webinar om aktiesparekontoen.
Analyse: Det amerikanske S&P 500-aktieindeks peger lige nu på videre opgang, men usikkerheden ligger på lur. I denne uge viser den tekniske analyse spændende købsmuligheder i to danske C25-aktier og en svensk biotek-aktie. Se hvilke her.
Foto: Zealand Pharma A/S
Analyse: I 2025 kan Zealand Pharma stå med fem godkendte produkter på det amerikanske marked. Tidspunktet for overgang fra et udviklingsorienteret biotekselskab til at være en full scale medicinalvirksomhed nærmer sig. V-Go er allerede på markedet i USA. For HypoPal®-nødpennen ventes en afgørelse fra FDA i marts 2021.
Foto: Bob/Creative Commons
Investorviden: Aktionærdemokratiet har vundet en vigtig sejr. Lobbyorganisationen Better Finance, som Dansk Aktionærforening er en del af, har sørget for, at du får bedre rettigheder som aktionær allerede til efteråret – helt uden Corona-forsinkelse.
Investorviden: Investeringsøkonom Per Hansen har for første gang nogensinde købt aktier i danske Bang & Olufsen. Her giver han indblik i de fem forhold, der overbeviste ham om, at B&O er en god investering lige nu.

TEMA: Dansk Aktionærforenings modelporteføljer

Investorviden: Det er i et uroligt marked, at de aktive fonde skal vise deres værdi ved at udvælge de bedste aktier. Nogle aktive fonde skuffer slemt, mens andre klarer sig pænt. Men hvad bliver det samlede resultat?
Fundamental Portefølje: Heller ikke Fundamentalporteføljen er undsluppet coronakrisen. Trods kursfaldene holder Thorleif Jackson fast og peger endda på, at kursen på to af aktierne nu er ”hysterisk lav”. Læs hvilke, og se hvordan porteføljen har klaret sig under børsnedturen.

TEMA: Redskaber til teknisk analyse

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her
Investorviden: Se alle 10 afsnit af Aktionærerne, hvor vi går tæt på de private investorers rejse gennem et historisk Corona-forår.

Har du ikke modtaget det seneste nummer af Aktionæren?

Så udfyld denne formular

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager Danmarks bedste magasin for aktieinvestorer, Aktionæren, 9 gange om året.

Læs magasinet her.

 

Aktionæren udkommer:

 

 • Aktionæren 1/2020
  27.-31. januar
 • Aktionæren 2/2020
  3.-6. marts
 • Aktionæren 3/2020
  6.-8. april
 • Aktionæren 4/2020
  18.-22. maj
 • Aktionæren 5/2020
  22.-26. juni
 • Aktionæren 6/2020
  1.-4. september
 • Aktionæren 7/2020
  6.-9. oktober
 • Aktionæren 8/2020
  3.-6. november
 • Aktionæren 9/2020
  15.-18. december

 

 

 

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: