07. august 2020 kl. 08.19
Aktieliga: Imponerende afkast, men få ændringer i Top 10
Sommeren har været relativt rolig på aktiemarkederne, men det har ikke afholdt flere af holdene i vores Aktieliga i at øge deres allerede pæne afkast. Det gælder ikke mindst det førende hold, Gynger og Karruseller, der nærmer sig en fordobling af millionen på ti måneder!
Af Steen Bech Andersen, journalist og redaktør

Faktisk har alle ti førende hold præsteret et positivt afkast siden ultimo maj, men Gynger og Karruseller har i sommerperioden lagt hele 36 procentpoint til deres afkast, som nu samlet set løber op i 99 procent.

 

I den samlede stilling er der dog kun få forskydninger, og vi skal helt ned på de tre sidste pladser på Top 10-listen for at finde ændringer i forhold til sidste opgørelse.

 

 

Det skal dog bemærkes, at på grund af sommerferie har dommerkomiteen ikke truffet beslutning om konsekvenserne af, at enkelte hold i modstrid med reglerne for Aktieligaen har investeret i andet end aktier. Dommerkomiteens beslutning kan medføre forskydninger i stillingen.

 

Ligeledes på grund af sommerferie har det ikke været muligt at indhente detaljerede oplysninger om de førende holds porteføljer.

 

 

 

 

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer