03. juli 2020 kl. 10.40
Vi søger journalist og webredaktør med interesse for finansielle markeder
Dansk Aktionærforening er inde i en spændende udvikling, hvor vi udvikler nyt indhold, nye medier og snart lancerer ny hjemmeside. Vi søger en engageret person til en stilling som journalist - alternativt en økonom med gode kommunikative evner - der skal være med til at producere og redigere indhold til en række platforme (hjemmeside, sociale medier, tv, podcasts, magasin og nyhedsbreve). 

 

Vi forventer, at du vil være med til at udvikle og løfte vores synlighed gennem en ny digital strategi. Målet er at skabe vækst blandt nye målgrupper og styrke foreningens professionelle ansigt over for eksisterende og potentielle medlemmer og over for foreningens samarbejdspartnere.

 

Du får en høj grad af arbejdsfrihed og ansvar, og har stor mulighed for at selv at påvirke udviklingen af vores medier og kanaler. Potentialet er stort, og du vil komme til at spille en central rolle i udviklingen af vores aktiviteter. For den rette person er det en spændende, krævende og sjov stilling. 

Dine primære arbejdsområder 

 • Produktion af indhold (artikler, pressemeddelelser, podcasts, webcasts) til hjemmeside, nyhedsbrev, magasin og sociale medier.
 • Ansvar for løbende opdatering af indhold på ny hjemmeside.
 • Ansvar for indhold på foreningens sociale medieplatforme.
 • Lettere redigering og opsætning af artikler fra freelance journalister.
 • Formidling af indhold fra andre finansmedier med relevans for private investorer.
 • Støtte til foreningens kommunikation over for lokalforeninger, presse og virksomheder.

 Dine kvalifikationer 

Du har en uddannelse som journalist eller en relevant økonomisk uddannelse kombineret med journalistisk flair. Desuden har du formodentlig et par års erfaring med at skrive om økonomisk stof - og ikke nødvendigvis fra en redaktion. Det kunne også være i kraft af et job i en analysefunktion hos en bank, børsmægler eller interesseorganisation.

 

Du interesserer dig for en bred vifte af emner og har en solid digital forståelse. Interesse for finansielle markeder og aktieinvestering er et afgørende krav, men din nysgerrighed favner også:

 

 • Sprog og kommunikation
 • IT og sociale medier
 • Erhvervsliv, samfund, og nye tendenser

 

Desuden virker følgende krav heller ikke helt fremmede for dig:

 

 • Du har en god skriftlig formuleringsevne.
 • Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for at starte og afslutte en opgave.
 • Du er hurtigt opfattende - med sans både for detaljen og det store billede.
 • Du har kendskab til content management systemer og forståelse for, hvordan et website er bygget op, og hvordan indhold gøres attraktivt for brugere på digitale platforme.
 • Du har styr på og kan arbejde struktureret med web og sociale medier, og du kender til vigtigheden af høj synlighed og udgivelsesfrekvens samt en professionel og skarp vinkling
 • Du har kendskab til produktion af tv, video og/eller podcasts.

 

Dansk Aktionærforening er Danmarks førende forening for private investorer med cirka 14.000 medlemmer. Der er 10 ansatte i sekretariatet, som ligger på Amagertorv i København K. Sekretariatet flytter i løbet af efteråret til nye lokaler centralt i København i fornuftig afstand af offentlig transport.

 

Redaktionen består i dag af en redaktør, en grafisk designer og en studentermedhjælper, hvor du vil indgå som journalistisk medarbejder. Du vil arbejde selvstændigt inden for dine ansvarsområder med reference til foreningens redaktør og desuden indgå i en løbende dialog med foreningens direktør og de ansvarlige for salg, marketing og medlemsforhold.

 

Det er vigtigt, at du er entreprenant og team-orienteret, og at du har lyst til at være med til at løfte foreningen til næste niveau.  Vi har en uformel omgangstone og sætter pris på en positiv tilgang til livet og et godt humør.

 

Vi forventer at afholde samtaler med kvalificerede kandidater løbende i perioden fra 17. august til 28. august, og vi vil derfor gerne modtage din ansøgning så hurtigt som muligt.

 

Send din ansøgning og cv per e-mail til redaktør Steen Bech Andersen (sba@shareholders.dk) allerede i dag og senest 16. august. Vedlæg gerne eksempler på indhold (artikler, videoklip, podcasts), du har produceret i andre sammenhænge.

 

Du kan læse mere om Dansk Aktionærforening på shareholders.dk. Du er også velkommen til at ringe til Steen Bech Andersen på 53 50 02 53, hvis du ønsker mere information om stillingen.

 

Vi forbeholder os ret til at afslutte rekrutteringsforløbet inden ansøgningsfristens udløb, hvis vi har fundet den helt perfekte profil. 

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer