04. oktober 2017 kl. 14.56
Årets lokalforening 2017
Fremover vil Dansk Aktionærforening hvert år kåre en af foreningens lokalafdelinger som "årets lokalafdeling". Første kåring fandt sted på InvestorDagen i København.
Af Jørn Nielsen, redaktør, Dansk Aktionærforening

Tre lokale afdelinger var nomineret for deres flotte arbejde, da Dansk Aktionærforening som noget nyt skulle udpege årets lokalafdeling.

 

DAF Midt-Vest, som dækker et stort geografisk område i Jylland, blev blandt andet indstillet for afdelingens målrettede arbejde med en strategiplan, der skal sprede foreningens aktiviteter geografisk.

 

Unge Aktionærer Fyn var indstillet på grund af dynamisk ledelse, højt aktivitetsniveau og afdelingens evne til at skaffe nye medlemmer.

 

Men årets pris gik til DAF Københavns Vestegn.

 

I indstillingen hed det: "En meget målrettet og dynamisk ledelse har i flere år udbudt ambitiøse møder med en perlerække af højt profilerede virksomheder og talere. Herudover er der startet flere aktieklubber op med egne lige så ambitiøse programmer.

 

Københavns Vestegn tilbyder medlemmerne uddannelse i Dansk Aktionærforenings aktieanalyseprogram i både aktieklubregi og som separat kursus. I perioden fra 2009 og til i dag har Københavns Vestegn haft en markant bedre medlemsudvikling end hovedforeningen."

 

 

I sin takketale sagde formanden for lokalafdelingen, Finn Jørding, at han havde røde ører over at være i så fint selskab - direkte henvendt til de to andre nominerede. "Mange tak for jeres nominering. Vi skal nok køre videre," sagde han. 

 

 

Se webcast fra prisoverrækkelsen her

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer