23. november 2015 kl. 13.39
Kampvalg til repræsentantskabet - se kandidaterne her
30 kandidater kæmper om 18 pladser i Dansk Aktionærforenings repræsentantskab. Se kandidatlisten - og bliv klogere på, hvordan du afgiver din stemme.
Af Dansk Aktionærforening

Se de 30 kandidater her >> (PDF)

 

 

Nu skal medlemmerne af Dansk Aktionærforening vælge, hvem der skal lede foreningen i de kommende år.

 

30 kandidater kæmper om de eftertragtede 18 pladser i Dansk Aktionærforenings øverste myndighed - Repræsentantskabet - og du kan nu være med til at bestemme, hvem der skal præge fremtiden i din forening.

 

Fra mandag den 23. november kl. 9.00 til torsdag den 31. december kl. 23.55 kan du afgive dine stemmer.

 

Dansk Aktionærforenings repræsentantskab består af i alt 36 direkte valgte kandidater, som hver vælges for to år ad gangen, og 17 lokalforeningsrepræsentanter.

Repræsentantskabet mødes to gange årligt og har blandt andet til opgave at vedtage foreningens overordnede strategi og vælge bestyrelsen samt godkende foreningens budget og regnskab.

 

Vil du vide mere om Repræsentantskabet? Se foreningens vedtægter her >>

 

Alle medlemmer, der har et aktivt medlemskab af Dansk Aktionærforening, har stemmeret. Et medlem er defineret ved et medlemsnummer.

 

---

 

Sådan afgiver du dine stemmer:

 

  • - For dig, der har registreret din mailadresse hos foreningen:

  • Klik dig ind på dit personlige stemmelink. Linket finder du i den mail, du har modtaget fra Dansk Aktionærforening mandag den 23. november 2015.
  • Har du brug for yderligere hjælp, har vi lavet en udførlig guide til, hvordan du afgiver dine stemmer. Se guiden her >> (PDF)
  • Har du ikke modtaget denne mail, kan du kontakte sekretariatet på daf@shareholders.dk eller telefon 45 82 15 91.

 

- For dig, der ikke har en mailadresse:


Kontakt sekretariatet på telefon 45 82 15 91 for at få tilsendt en stemmeseddel, så du kan brevstemme - eller så du kan afgive dine stemmer telefonisk.

 

---

 

Har du problemer med eller spørgsmål til afstemningen, så send os en mail på daf@shareholders.dk eller ring på tlf. 45 82 15 91 (telefonen er åben mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-15).

 

 

Se de 30 kandidater her >> (PDF)

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer