OW Bunker

14. juni 2019 kl. 13.08
Foreningsnyt: Selv om en tidligere direktør i OW Bunker i fredags fik skærpet sin straf, udestår der fortsat flere erstatningssager, herunder sagen anlagt af Foreningen OW Bunker Investor.
28. marts 2018 kl. 18.05
Investorviden: De private investorer i OW Bunker kan godt gå sammen i et gruppesøgsmål mod OW Bunkers ledelse og kapitalfonden Altor. Det har Østre Landsret afgjort, og det er en stor og vigtig sejr, mener Leonhardt Pihl, direktør i Dansk Aktionærforening. Andre dele af rettens afgørelse ser han som et par små og et stort nederlag. Her får du et overblik over, hvad retten har besluttet, og hvad det betyder.
27. maj 2016 kl. 13.57
Finansnyhed: Danmarks nye finansmedie InsideBusiness kommer fra start med pennen hævet til angreb. På deres første dag afslører de nemlig interne dokumenter, der viser, at Finanstilsynet arbejder på politianmeldelser mod tidligere topfolk fra OW Bunker.
29. april 2016 kl. 15.08
Presseomtale: Finanswatch.dk er nået til femte og sidste kapitel af deres indgående portræt af Jim Pedersen, forhenværende direktør i konkursramte OW bunker. Dansk Aktionærforenings administrerende direktør, Jens Møller Nielsen, beskriver sit indtryk af Jim Pedersen og fælder en hård dom over hans fremtidsmuligheder i dansk erhvervsliv.
29. april 2016 kl. 12.37
Investorviden: Det blev Jakob Skouboe – redaktør på Finanswatch, der løb med erhvervsjournalistprisen for sin dækning af OW Bunker- sagen.
Foto: OW Bunker
11. marts 2016 kl. 11.52
Investorviden: Jakob Skouboe, der er forfatter til bogen "OW Bunker: Insidernes fortælling om det dramatiske kollaps", er blandt de fem nominerede til årets udgave af Erhvervsjournalistprisen.
08. januar 2016 kl. 00.00
Presseomtale: Hvordan kunne milliardvirksomheden OW Bunker gå fra storhed til fald på blot et halvt år? Hvad skete der - hvem vidste hvad - hvem har ansvaret? Deltagere: forsvarsadvokat Arvid Andersen, professor på CBS Søren Friis Hansen og advokat Morten Schwartz Nielsen der selv er aktionær i selskabet.
10. december 2015 kl. 00.00
Presseomtale: Finansministeriet har valgt storbanken Morgan Stanley til notering af Dong. Men banken kan, sammen med Nordea, blive stævnet midt under børsnoteringen for sin rolle i OW Bunkers konkurs.

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her
Investorviden: Se alle 10 afsnit af Aktionærerne, hvor vi går tæt på de private investorers rejse gennem et historisk Corona-forår.

Har du ikke modtaget det seneste nummer af Aktionæren?

Så udfyld denne formular

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager Danmarks bedste magasin for aktieinvestorer, Aktionæren, 9 gange om året.

Læs magasinet her.

 

Aktionæren udkommer:

 

  • Aktionæren 7/2020
    6.-9. oktober
  • Aktionæren 8/2020
    9.-12. november
  • Aktionæren 9/2020
    15.-18. december

 

 

 

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: