Tag på kursus i aktier og investering

 

BOOK DIT KURSUS NU: Se kalenderen over aktuelle InvestorSkole-kurser >>

 

I Dansk Aktionærforenings billige og uvildige InvestorSkole kan du lære om opsparing i aktier, obligationer og investeringsbeviser.

 

Alle kurser fokuserer på at uddanne dig til at passe på din formue og få dine penge til at yngle. Investering i aktier er kernen - men i InvestorSkolen kan du også blive klogere på investeringsforeninger, obligationer, pension og meget mere.

 

Et InvestorSkole-kursus varer tre timer. Der er typisk 20-30 kursister på et kursus. Prisen er 399 kroner for medlemmer og 699 kroner for ikke-medlemmer. Prisen er inkl. let forplejning undervejs i kurset.

 

InvestorSkolen er både for nybegyndere og øvede. Se beskrivelser af alle kurser i menuen herover, og se aktuelle kursusdage i kursuskalenderen.

 

Kurserne for begyndere henvender sig dig, der har lidt eller ingen erfaring med at investere i aktier og andre værdipapirer.

 

Kurserne for øvede henvender sig til dig, der har erfaring med investering i aktier. Samtidig er disse aktiekurser overbygningen til begynderkurserne.

 

BOOK DIT KURSUS NU: Se kalenderen over aktuelle InvestorSkole-kurser >>

 

Kursus

Foto: Nicoline Kjelland. Tag kontrol over din pension

 

 

InvestorSkolen er AktieSkolen

InvestorSkolen er Dansk Aktionærforenings populære og uafhængige kursusprogram, som uddanner dig til at investere langsigtet i aktier, investeringsbeviser, obligationer og andre værdipapirer. Kernen er en aktieskole med fokus på investering i aktier, som tidligere hed AktieSkolen. I dag kan man også lære om bl.a. obligationer, investeringsbeviser og pension, og derfor har AktieSkolen skiftet navn til InvestorSkolen. 

Begynderkurser er for dig, der har lidt eller ingen erfaring med investering. Kurserne klæder dig godt på, så du kan undgå de mange faldgruber i markedet.

Øvet-kurser er for dig, der i forvejen har kendskab til investering. Du kan blandt andet deltage i disse kurser som overbygning på begynder-kurserne.