OW Bunker

27. maj 2016 kl. 13.57
Finansnyhed: Danmarks nye finansmedie InsideBusiness kommer fra start med pennen hævet til angreb. På deres første dag afslører de nemlig interne dokumenter, der viser, at Finanstilsynet arbejder på politianmeldelser mod tidligere topfolk fra OW Bunker.
29. april 2016 kl. 15.08
Presseomtale: Finanswatch.dk er nået til femte og sidste kapitel af deres indgående portræt af Jim Pedersen, forhenværende direktør i konkursramte OW bunker. Dansk Aktionærforenings administrerende direktør, Jens Møller Nielsen, beskriver sit indtryk af Jim Pedersen og fælder en hård dom over hans fremtidsmuligheder i dansk erhvervsliv.
29. april 2016 kl. 12.37
Investorviden: Det blev Jakob Skouboe – redaktør på Finanswatch, der løb med erhvervsjournalistprisen for sin dækning af OW Bunker- sagen.
Foto: OW Bunker
11. marts 2016 kl. 11.52
Investorviden: Jakob Skouboe, der er forfatter til bogen "OW Bunker: Insidernes fortælling om det dramatiske kollaps", er blandt de fem nominerede til årets udgave af Erhvervsjournalistprisen.
08. januar 2016 kl. 00.00
Presseomtale: Hvordan kunne milliardvirksomheden OW Bunker gå fra storhed til fald på blot et halvt år? Hvad skete der - hvem vidste hvad - hvem har ansvaret? Deltagere: forsvarsadvokat Arvid Andersen, professor på CBS Søren Friis Hansen og advokat Morten Schwartz Nielsen der selv er aktionær i selskabet.
10. december 2015 kl. 00.00
Presseomtale: Finansministeriet har valgt storbanken Morgan Stanley til notering af Dong. Men banken kan, sammen med Nordea, blive stævnet midt under børsnoteringen for sin rolle i OW Bunkers konkurs.

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Firmamedlemmer

 

Se alle vores
firmamedlemmer

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager investor-magasinet Aktionæren 9 gange om året.

Læs magasinet her.

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: